Favoptic speciella ljusa polariserande glas

Tillägg
+ 790 kr
Polariserande solglasögon är mycket populära och många av våra kunder använder dem i solen. Men det finns tillfällen när man kan ha nytta av speciella ljusa polariserande glas.

Ett av de viktigaste användningsområdet för ljusa polariserande glas är vid bilkörning. Det polariserande filtret tar bort reflexen i asfalten - samtidigt som glasen är tillräckligt ljusa så det inte blir katastrof om man skulle köra in i en tunnel.

Populärt hos yrkeschaufförer - och ett arbetsverktyg som gör att kostnaden ofta är avdragsgill för arbetsgivaren

Du får dem slipade efter ditt glasögonrecept.
De fungerar även utmärkt för dig som behöver progressiv slipning, så att du kan se tydligt både på nära håll och på långt håll. Favoptics polariserande glas inkluderar alltid hårdhetsbehandling och antireflexbehandling.

Välj vilken båge som helst, se hela vårt utbud av bågar här.

Du beställer i Tre enkla steg:
1. Välj båge - se hela vårt utbud av bågar här.
2. Välj om du vill ha glas för att bara se på långt håll, eller progressiva (Freeform) så att du också kan se på nära håll. Markera polariserande glas.
3. Registrera dig som kund och gör specialvalet "30% - Ljusgrå" vilket är det ljusgrå polariserade glas som rekommenderar bl.a. för bilkörning.

Komplett med ljusa polariserande glas och progressiv slipning (Freeform) med perfekt synskärpa, och för att undvika reflexer i vindruta och asfalt, kostar endast 1985-2385 kr beroende på vilken båge du väljer.

Levereras direkt hem i din brevlåda.

Kom ihåg!
Hos Favoptic betalar du i efterskott mot faktura - och du betalar först när du är nöjd med dina glasögon.

De ljusa polariserande glasen används även i Favoptics speciella fiskeglasögon - läs gärna mer här.